Не съм посещавала мол от две години, а гардеробът ми е пълен с нови дрехи. Как го постигам?

Пазаруването по този начин е по-евтино

16:02, 01 Февруари, 2018 0 коментара

За разлика от голяма част от българските жени, които мечтаят за живот в центъра на столицата или друг голям град и ежедневно обикаляне по моловете, моите приоритети са по-различни. Обожавам малкия си роден град, сгушен в подножието на планината, и за нищо на света не бих го напуснала. Повечето ми приятелки се възхищават на умението ми да изкарвам приличен доход без наличието на толкова много възможности, но недоумяват едно – как успявам винаги да се обличам стилно и актуално, когато най-близкият търговски център на дома ми се намира на повече от петдесет километра, а аз не умея да шофирам. Отговорът на загадката е изключително простичък – пазарувам своите дрехи изцяло онлайн, без да се налага да мърдам и метър от вкъщи.


През последните години станах почитателка на пет български онлайн магазина за мода и ги посещавам по-редовно, отколкото приятелките ми обикалят моловете. В това отношение може би съм по-пристрастена към шопинга и от тях, въпреки че не си личи. Успявам да се сдобия първа с нови тоалети за всеки предстоящ сезон, понякога още преди да се се появили летни или зимни дрехи по традиционните магазини. Докато приятелките ми се вайкат в кафенето, че отново нямат хубави роклички и блузки за лятото, аз вече ги впечатлявам с именно такива нови тоалетчета.


Най-хубавата част от пазаруването на дрехи онлайн е, че хем прекарвам страшно много време в електронните бутици, хем си спестявам часове в ходене по магазините. Понякога дори успявам да се облека онлайн от глава до пети само за няколко минути. Куриерите вече дори не ми се обаждат, за да уточним адреса – получавам нова поръчка с дрехи около два пъти в месеца.


Може би някои хора си мислят, че харча цяло състояние в онлайн магазините, но сметките ми показват, че освен време, пазарувайки по този начин, спестявам и доста пари. Обичам да следя за промоции и разпродажби в интернет, а такива има всяка седмица. Често си купувам с намаление обувки, дънки, туники, блузки и всякакви други дрешки. Качеството им е отлично, а цената – значително по-ниска от тази в моловете. Почти всеки път получавам поръчките си с безплатна доставка отново заради специална оферта или просто защото пазарувам в големи количества.

Това накратко е тайната ми за елегантен и свеж аутфит през всяко време на годината без излишно прекарани часове по магазините и твърде много похарчени пари. Признавам си – пристрастена съм към шопинга, но мъжът ми не се оплаква. Няма и за какво – не го мъкна с мен никъде, не тежа на семейния бюджет, а и изглеждам винаги красива. Особено доволен е, когато се появя в спалнята с ново секси бельо или отидем на плаж и го изненадам с атрактивно изрязан и подчертаващ формите ми бански костюм. Да, точно така – тези неща също си ги купувам онлайн.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA