ЕОС Матрикс управлява задълженията със сърце

Групата има над 60 дъщерни фирми в 26 държави по света

16:07, 22 Юли, 2018 0 коментара

„С разум и сърце във финансите“ – това е мотото на ЕОС Матрикс, което показва начина, по който фирмата възприема работата си. Като експерти и професионалисти в управлението на вземания, те винаги се стараят да спазват високи стандарти на работа, водени от ясно дефинирани ценности.


ЕОС Матрикс е най-голямата колекторска компания на българския пазар. Тя съществува от повече от 15 години и в редиците си има над 350 висококвалифицирани служители, в два офиса в страната. Те  имат  богат опит в разрешаването на разнообразни казуси, с които се сблъскват както бизнесът, така и отделните домакинства при управление на финансите си. Компанията е част от международната финансова група EOS Group, която се е специализирала в изкупуване и управление на вземания. Групата има над 60 дъщерни фирми в 26 държави по света и повече от 43-годишен опит в събирането и над 30-годишен опит в изкупуването на вземания.


Това, което отличава ЕОС Матрикс, е отговорната, съвестна и етична работа с просрочилите клиенти. За всеки служител в компанията е ясно, че от другата страна на линията стоят хора със съдби и лични неволи, които, по една или друга причина, са довели до забавянето на плащането от тяхна страна. И като професионалисти, се стараят да намерят най-доброто решение, което да помогне на просрочилите клиенти да се справят възможно най-бързо със задължението си. За ЕОС Матрикс на преден план стои коректното отношение.


Служителите на компанията, със своя богат опит и експертност, се явяват като консултанти на редица клиенти, предлагайки им различни варианти за справяне със ситуацията, съобразени с техните индивидуални възможности. Данните от дългогодишната практика на ЕОС Матрикс сочат, че често  некоректните платци забавят плащанията си, защото условията на финансовия продукт, който ползват, не са достатъчно ясни за тях. Дали това ще бъде стока на изплащане или бърз потребителски кредит, всеки един договор носи със себе си права и задължения и към двете страни. Една от основните задачи на служителите по събиране и управление на вземания в ЕОС Матрикс е именно да разяснят правата и задълженията на просрочилите клиенти и да намерят най-правилния изход от ситуацията и за двете страни. 
ЕОС Матрикс си партнира с редица търговски и ютилити компании, , банкови и небанкови финансови институции, телекоми. Член е на ACA Intl. (USA), Германо-българска индустриално-търговска камара, AmCham и е съосновател на Асоциацията на колекторските агенции в България. С дейността си тя подпомага връщането на ликвидността обратно в икономическия цикъл, което има положително влияние върху цялостната икономика на страната.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA