Васил Лазаров и качеството на свинското месо от Дания

Качеството на един продукт се крие в дългогодишния опит на производителя

11:04, 07 Април, 2017 0 коментара

Васил Лазаров е мениджър на една от най-големите фирми в България за дистрибуция на свинско, телешко, пилешко месо, риба и рибни продукти. Като част от партньорските си взаимоотношения Вивекта БГ ЕООД внася на българския пазар охладено и замразено свинско месо от един от най-големите производители в Европа – Даниш Краун.


Несъмнено всеки от вас поне веднъж се е чудел дали месото, което купува, за да приготви вечеря за семейството си, е достатъчно качествено. Със сигурност всеки продукт бива рекламиран така, все едно е най-доброто на пазара, но не всички  заслужават нашето внимание.


Ето защо фирмата на Васил Лазаров Вивекта избра да си партнира и да стане официален дистриутор именно на продуктите, произведени от Даниш Краун. Датската компания се отличава с дългогодишна традиция в бранша и над 100-годишна селекция на породата, за отглеждането и производството на висококачествено месо. Даниш Краун е най-големият преработвател на свинско месо в Европа и най-големият износител на свинско месо в света. Поради тази причина предлагането на тези качествени продукти и на българския пазар е много важно за родните потребители.


От особено значение за консумацията на качествени продукти е добрата информираност., което обаче не винаги се случва в България. Родните потребители имат практиката да отидат в големите супермаркети и да изберат от щанда продукт, който отговаря на техните субективни критерии за качество. Дали подтикнати от неволно останала в съзнанието реклама, или от някаква друга причина, неинформираният избор на продукти не осигурява най-доброто, което можете да поставите на трапезата си.


Качеството на един продукт се крие в дългогодишния опит на производителя, традицията в технологията и постигнатите добри резултати на световния пазар. Никой умишлено не би избягал от отбраните продукти. Ето защо фирмата на Васил Лазаров Вивекта предлага на родния пазар едни от най-качествените охладени и замразени свински меса, както и висококачествено селектирано говеждо месо и разфасовки от Даниш Краун (Бийф Дивижън).

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA