Уника помага на младежи от SOS Детски селища да вземат книжка

Всички сключени Каско застраховки от днес до 13 февруари 2012 г. ще подпомагат инициативата

13:11, 15 Ноември, 2011 1 коментар

Младежи от SOS Детски селища България ще имат възможността да изкарат шофьорски курсове с помощта на застрахователна компания Уника (UNIQA). Инициативата е част от кампанията на дружеството „Каско за по-добър шанс в живота”, която се осъществява съвместно със SOS Детски селища.

Застрахователната компания ще заделя средства от рекламния си бюджет за всяка Каско полица, сключена между 15.11.2011 г. и 13.02.2012 г. Колкото по-голям е броят на Каско полиците, толкова по-голямо ще бъде дарението от Уника.

"Вярваме, че клиентите ни ще оценят факта, че когато сключат застраховка Каско в Уника, оказват подкрепа за младежи в неравностойно положение", коментира изпълнителният директор на компанията Николай Генчев.

От SOS Детски селища България съобщиха, че общо 14 младежи ще са навършили пълнолетие след крайния срок на кампанията и ще могат да се възползват от дарението на застрахователя.

Яна Вичева

Коментари

Живея в SOS младежко общижитие гр.В.Търново.Това е страхотна идея и инициатива!Имам огромното желание да искарам шофьорски курс! Това е най-голямата ми мечта.Ако успея да участвам ще е една осъществена моя ЕДИНСТВЕНА мечта !!!
  • Показани 1

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA