Топ цени и качество за поддръжка и изработка на сайт за хотели

Без добър, бърз, добре подреден и лесен за използване сайт, бизнеса не се развива в правилната посока

22:03, 31 Март, 2022 0 коментара

Всеки човек, който се занимава с хотелиерство знае колко е важна добрата и качествена изработка на сайт за хотели. Без добър, бърз, добре подреден и лесен за използване сайт, бизнеса не се развива в правилната посока, въпреки, че има стотици други платформи, където може да се рекламира хотела или къщата за гости. Именно поради тази причина това трябва да е едно от основните и дор първите неща, за които да помислите когато става въпрос за бизнес в сферата на туризма и настаняването.

Понякога човек има добре изграден сайт, но той не е ефективен толкова. Това може би е така, защото или не е достатъчно бърз, или има остарял дизайн, или никой не се грижи за неговата поддръжка. Всъщност след всяка изработка на сайт за хотел, работата не свършва до тук. Всеки сайт има нужда от поддържане, от често качване на интересно и релевантно съдържание, от оптимизация и т.н. Това са задължителни елементи във всеки един процес. Да не говорим, че в днешно време трябва да имате и добри интеграции със социалнте мрежи и търсачките.

Ако търсите качественна поддръжка и изработка на сайт за хотели, може да разгледате предложенията на дигитална агенция GetSeo. Те предлагат страхотни оферти както за месечен абонамент с включена поддръжка по сайта ви, така и еднократно изграждане. При тях изграждането не се спира само до това да построят сайта ви с добра мобилна версия. То включва интеграцията на система за резервации, интеграция с големите портали като Booking, Trivago или TripAdvisor, свързване на сайта със социални мрежи, имейл маркетинг, 2 броя езикови версии, както и бонус - редизайн на уеб сайта за 2 години. Качеството на изработка е повече от добро, съобразен с най-новите тенденции. Що се отнася до цените - те са доста изгодни, особено като се вземат предвид и всички екстри, включени в крайната сума.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA