TBI Bank стартира кампания “Всички сме заедно на пътя”

Целта е банката като институция да изрази гражданската си позиция

17:03, 17 Март, 2016 0 коментара

TBI Bank стартира кампания “Всички сме заедно на пътя”. Последните случаи на агресия на пътя провокираха банката като институция да изрази гражданската си позиция и да провокира максимален брой хора да осъзнаят отговорността, която има всеки един от нас към обществото. Кампанията има за цел да покаже съпричастност към пострадалите от агресията на пътя и да осъди насилието.

“Вярваме, че институциите, медиите и обществото ще работят за пълно изясняване на фактите при случаи на насилие и осъждане на агресията под всякаква форма, за да можем всички ние да живеем в спокойна и сигурна среда”, заяви Цветан Петринин, главен изпълнителен директор на TBI Bank. Той каза още, че банката има за цел да обърне внимание на тази наболяла тема, както в комуникацията със служителите си, така и в посланията към външната публика, защото само едно зряло общество може да се развива, да прави успешен бизнес и да работи за по-доброто бъдеще на децата си.

Кампанията “Всички сме заедно на пътя” започна вече в социалната мрежа Facebook. Всеки може да се присъедини като сподели визията на кампанията (или я постави като своя профилна) с текст “Стига зверства по пътя”.

Кампанията ще включва и други активности. Сред тях са 10 хил. стикера за кола “Нямам бухалка в колата”. Всеки, които е станал жертва на агресия на пътя, може да сподели своята история с хаштаг #стигазверствапопътя.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA