TBI Bank стартира кампания “Нямам бухалка в колата”

Всеки, които е станал жертва на агресия на пътя, може да сподели своята история

09:04, 06 Април, 2016 0 коментара

10 хил. автомобила вече ще се движат със стикер “Нямам бухалка в колата”. Инициативата е част от кампанията на TBI Bank „Всички сме заедно на пътя”. Стикерите се разпространяват чрез офисната мрежа на банката до изчерпване на количествата.
Кампанията “Всички сме заедно на пътя” започна първо в социалната мрежа Facebook. Всеки може да се присъедини като сподели визията на кампанията (или я постави като своя профилна) с текст “Стига зверства по пътя”.

Сайтът www.bezagresia.info също е част от кампанията и е на разположение на всички, които искат да научат повече за нея и да прочетат съвети за намаляване на стреса по време на шофиране. От сайта могат да се свалят и статични банери, които да се поставят в други уеб сайтове, в подкрепа на кампанията.

Всеки, които е станал жертва на агресия на пътя, може да сподели своята история във Facebook с хаштаг #стигазверствапопътя и на страницата на кампанията Всички Сме Заедно На Пътя

Последните случаи на агресия на пътя провокираха TBI Bank като институция да изрази гражданската си позиция и да провокира повече хора да осъзнаят отговорността, която има всеки един от нас към обществото. Кампанията има за цел да покаже съпричастност към пострадалите от агресията на пътя и да осъди насилието.

Информация за офисите на TBI Bank можете да намерите на сайта на банката.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA