Тази нощ запалиха 2 автомобила в Силистра

Някои възприемат палежите на автомобили като вид мода, каза Цветан Цветанов

17:12, 19 Декември, 2011 0 коментара

Два автомобила в Силистра са горели тази нощ. Инцидентът е станал около 01:10 часа на паркинг пред жилищен блок по ул. „Баба Тонка”, предаде агенция Фокус като се позовава на съобщение от Областната дирекция на МВР в града.

Първоначално пожарът е възникнал в лек автомобил Audi A6, собственост на 37-годишна жена, който частично е изгорял в предната си част. В по-голяма e засегнат паркираният в непосредствена близост лек автомобил Audi A4 собственост на 31-годишен мъж.

Пожарът е бил потушен от екип на „Пожарна безопасност и защита на населението” – Силистра, спасени са останалите автомобили на паркинга.

Обстоятелствата около инцидента все още се изясняват. Според заместник-директора на Областната дирекция на МВР Дянко Дянков на този етап не може да се търси връзка с палежите на автомобили в София, тъй като става въпрос за единичен случай.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов също коментира, че палежите в страната нямат общо със случаите в София. Той обаче заяви, че някои възприемат палежите на автомобили като вид мода.

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA