Работодатели стимулират служителите си със застраховки за кучета

Масажът на работното място също често се използва като стимул, а и възможност за преодоляване на стреса

18:01, 03 Януари, 2012 0 коментара

Евтини застраховки, компютри с отстъпка или масажи на работното място предлагат много от американските работодатели на служителите си, за да ги компенсират за намалените по време на кризата заплати, пише в. USA Today, цитиран от instrade.bg.

Тъй като компаниите все още не са се възстановили напълно и не могат да си позволят да вдигнат заплатите на всички служители, търсят по-евтини начини да ги поглезят и подпомогнат.

Един от най-популярните стимули са евтини застраховки за домашни любимци, безплатни прегледи или здравно осигуряване с отстъпка, масажи на работното място или покупка на различни стоки с намаление. Някои предлагат дори безплатни билети за увеселителни паркове и абонаментни планове за мобилни телефони с отстъпка.

Застраховките за домашни любимци с отстъпка се предлагат от компании като S.C. Johnson, TD Bank и Travelocity. Фармацевтичната компания Алерган пък осигурява на работещите в нея отстъпки при застраховките на автомобили.

Разбира се, не всички служители са доволни от предложенията и предпочитат пари в брой, вместо подобни отстъпки и подаръци. При липса на други възможности обаче, много от работниците се възползват от предложенията.

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA