Подпомагането на сделки с парцели – какво е нужно да знаете?

www.forton.bg работи за предприемачи и продавачи

18:12, 11 Декември, 2018 0 коментара

Подпомагане на сделки с парцели – какво означава това и защо е нужно все пак на строителните предприемачи и на частните собственици дори? Като цяло сделките със земя имат своя уникален облик и е добре, когато закупувате или имате желание да продадете наследени земи – да използвате услугите на професионални консултанти запознати с материята! Защо ще се запитате? Какво може да ми предложи една консултантска агенция, което не може да се осъществи без нея? Именно с подпомагането на сделки с парцели ще се занимаем днес и ще ви обясним, защо е важно да имате професионалисти на ваша страна! Като цяло и предприемачите, и продавачите имат интерес от извършването на една добра сделка със земя, за да осъществят напълно интересите си. Преди да се пристъпи към законовото прехвърляне на този тип недвижимо имущество е нужно да се избере добро местоположение на парцела, да се проведат преговори по отношение на условията за самата покупко-продажба и не на последно място сделката и транзакцията по нея да се финализират качествено. Именно за тези цели опитният екип на www.forton.bg ще ви бъде изключително полезен.


Какво трябва да знаете, когато искате да направите сделки с парцели?


Придобиването така да се каже на парче земя е лесно от законова гледна точка. От едната страна стои купувача, от другата продавача и единствено легалното прехвърляне дели и двете страни от очакваните от сделката облаги. Но, по сделките с парцели има много други фактори, които обикновено корпоративните клиенти, предприемачите и частните лица не забелязват на пръв поглед. На първо място сделките със земи са доста рискована инвестиция! Разходите за парцел за един проект никак не са малки и трябва добре да се калкулират на база цялостната визия по изпълнението на проекта. Освен финансов риск, в една такава сделка има и правен риск, както и регулаторен на база регулации на самата земя. Когато използвате услугите на консултантска агенция, като Фортън, можете да бъдете сигурни за всички рискове, които ви очакват по сделките с парцели.  Защо? Защото компанията разполага с висококвалифицирани кадри в областите на правото, регулацията на имоти, финансови експерти – които подпомагат сделките ви независимо дали сте пазарно ориентиран клиент или закупувате земя за собствено строителство.


Правата на клиентите са най-важната мисия на консултантската компания и те определено са защитени на най-високо ниво. Независимо дали сте в редиците на продавачите на парцели, дали сте корпорация търсеща да окрупни земи за своите бъдещи инвестиционни проекти или просто купувате земя с цел строеж на жилищно имущество – вашите надеждни партньори се намират на www.forton.bg. Подпомагането на сделките с парцели си има три железни правила и те са – лоялност, защита правата на клиента и избор на земя обслужваща максимално нуждите му. Ако искате надеждни сделки със земя, които да ви донесат дивиденти – вече знаете, кой работи за вас. Потърсете специалистите на Фортън още днес!

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA