Нещата за портфейла, които не знаем

Има много изписани правила и препоръки, какво трябва да сложим в портфейла си

19:09, 28 Септември, 2016 0 коментара

Когато си избираме портфейл, се стараем той на външен вид да отговаря на вкуса и стила ни.
 
Независимо дали мъжко или дамско, портмонето трябва да е стилно, функционално и да изглежда подредено. Разбира се, че жените имаме и други критерии като например: портмонето ни да си отива с дамската чанта и тоалета с който сме.
 
За щастие за мъжете е по-лесно, поне що се отнася до избора на цвят.
 
Всички тези факти са ни известни, но има и такива които не знаем. Например, как да привлечем повече парични постъпления в портфейла си.
 
Знаете ли, че е много хубаво да имате листенце Дафинов лист в портфейла си? Да, онзи същия с който се приготвят страхотни ястия. Тази ароматна подправка може да ви привлече много изобилие. Слагаме го в портмонето и започваме да чакаме резултат и според тези които са го изпробвали, той не закъснява.
 
Друга тактика според Фън Шуй е портмонето да е в цветовете на богатството. Явно цветът не е важен само за външния вид, а и за просперитета. Такива цветове са: земните - кафяв, черен, всички нюанси на жълтото, както и металните -сребрист и златист.
 
Всеки има свой начин за привличане на постъпления в портфейла си. Кой логични, кой налудничави, но за хората които вярват в тях - те са от полза.
 
Има много изписани правила и препоръки, какво трябва да сложим в портфейла си.
 
Руснаците дори вярват, че ако спечелиш случайно пари, трябва да ги държиш в портфейла си без да ги харчиш за да може те да привличат още. Също според тях, ако намериш пари, трябва да ги похарчиш на мига за да не загубиш и ти своите.
 
Пак според Фън Шуй каквото и да сложим в мъжкото или дамското портмоне, важното е в него да има достатъчно място за всичко, да е подредено и да не изглежда претъпкано.
 
И най-важното - забележите ли драскотини, следи от износване или неугледен вид, веднага сменете портмонето си.Парите не биха искали да влизат в такива портфейли, пожелаваме късмет!

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA