Международна застраховка за бременност и раждане

Какви са вариантите?

05:10, 02 Октомври, 2023 0 коментара

Създаването или разрастването на семейство е вълнуващо, но изнервящо време за мнозина. Ако мислите да имате бебе, ще имате много тревоги, особено ако пътувате, учите или се преместване в чужбина. Ще искате да знаете всичките си възможности по отношение на здравеопазването и грижите, от които ще се нуждаете по време и след бременността – когато е най-важно.

Ако имате нужда от международна здравна застраховка за вашето семейство или вашите служители- прочетете, за да научите повече за наличните обезщетения за бременност и майчинство.

Със застраховка с международно покритие за бременност можете да:

  • Говорете с екип от акушерки по телефона 7 дни в седмицата, ако имате някакви въпроси или притеснения относно бременността си (на разположение от 8:00 до 20:00 от понеделник до петък, до 16:00 в събота и до 12:00 в неделя).
  • Получете подкрепата, от която се нуждаете, преди и след раждането, с покритие за пренатални и следродилни консултации.
  • Бъдете спокойни, знаейки, че може да се покрият медицински състояния, които възникват по време на бременност и раждане; така че каквото и да се случи по пътя, ще бъдете спокойни за вашето бебе.
  • Избягвате неочаквани големи сметки, докато сте бременна – за да можете да се съсредоточите върху подготовката за появата на вашето бебе.

Добавете вашето бебе към вашата полица от раждането му – така ще знаете, че и двамата ще имате достъп до грижите, от които се нуждаете, когато имате нужда от тях.

АГ отделение софия

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA