Коледна промоция на имуществени застраховки

Успоредно могат да се използват различни отстъпки

12:11, 01 Ноември, 2011 0 коментара

От 1 ноември стартира коледна промоция на застраховките „Защитена фамилия” и „Защитено имущество” на ЗАД „Армеец”, за които от днес до края на февруари 2012 г. се предлага 20% отстъпка, съобщиха от застрахователното дружество.

Минималната премия по полицата „Защитена фамилия” е 10 лв., като за тази цена може да се застрахова недвижимо имущество (жилище) за 5 000 лв. и движимо имущество за 1 000 лв. срещу рисковете пожар, природни бедствия, ВиК аварии и вандализъм, без земетресение. Застраховката е на база „първи риск”, т.е. обезщетява се действителния размер на вредите през срока на застраховката, до размера на избраните лимити за движимо или недвижимо имущество.

Има възможност и за по-високи лимити, както и за да добавяне на нови рискове – земетресение, кражба чрез взлом, гражданска отговорност, злополука на членовете на семейството и др.

Минималната застрахователна премия по застраховка „Защитено имущество”, която е разработена за фирмено движимо и недвижимо имущество,  е 20 лв. При сключени застраховки „Гражданска отговорност” и „Каско” на фирмените автомобили и „трудова злополука” за служителите в „Армеец”, се предлагат още 15% отстъпка към тази от коледната промоция. Ако в офиса е монтирана пожароизвестителна система и клиентът поеме самоучастие 10% във всяка щета, застрахователното дружество предлага още 10% намаление.

Освен отстъпка от 20% по коледната промоция, клиентите могат да ползват и други отстъпки от действащата тарифа на застраховка „Защитено имущество” – за еднократно плащане на премията, при липса на щети, при наличие на добра пожароизвестителна инсталация, при комплексно застраховане на различни видове интереси и др., допълват от „Армеец”

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA