Кой стана застрахователен брокер на годината

Застрахователните "Оскари” се раздават от Българската асоциация на застрахователните брокери

15:06, 04 Юни, 2019 0 коментара

На състоялите се за 11-ти пореден път престижни годишни награди "Застрахователен брокер на годината, Застраховател на годината и Пенсионноосигурително дружество на годината”, SDI спечели призовото място.


Най-висок премиен приход и най-висок ръст в продажбите са само част от критериите, които отредиха на компанията първата позиция в надпреварата с останалите конкуренти на българския пазар за изминалата 2018-та година.
Грамота и авторска пластика, символ на конкурса, на художника Андрей Янев, бяха връчени на г-н Кольо Делев, управител на SDI, от ректора на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов.


Наградите, които станаха известни като застрахователните "Оскари”, се организират Българската асоциация на застрахователните брокери, Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски”.


На тазгодишната церемония присъства застрахователният и финансов елит на България, ръководители на държавни институции и регулаторни органи, на академични среди и представители на българския бизнес.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA