Интерамерикан организира конкурс за рисунка в 32-ро СОУ – София

Темата беше „Аз знам правилата за движение”

15:11, 15 Ноември, 2011 0 коментара

Застрахователната компания „Интерамерикан" организирана конкурс за детска рисунка „Аз знам правилата за движение” в столичното 32-ро СОУ „Св. Климент Охридски”. В надпреварата се включиха 135 деца. Журито, съставено от представители на застрахователната компания и училището, беше сериозно затруднено да избере най-добрите рисунки.

Наградите бяха връчени на специално тържество в края на миналата седмица. На първото място беше избрана рисунка на Ана-Мария Лазарова от 4а клас, която получи безплатен курс по изобразително изкуство, както и професионални пособия за рисуване. Наградени бяха още 11 деца, които също получиха професионални пособия за рисуване. Рисунките им ще бъдат включени в календара на компанията за 2012 г.

Председателят на Българска асоциация на пострадали при катастрофи (БАЗК) Владимир Тодоров връчи на децата на първо, второ и трето място детски седалки за автомобили, а на останалите девет – специални светлоотразителни бутилки за колело и ленти. За всички 135 деца бяха закупени малки пакетчета с лакомства.

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA