Има ли пазар на луксозни имоти в България?

Потърсете отговора на www.ues.bg – луксозни къщи и луксозни апартаменти за всякакви нужди

07:05, 29 Май, 2018 0 коментара

Има ли пазар на луксозни имоти в страна, като нашата и ако има доколко е развит? Дали можем да се похвалим, че в България се предлагат луксозни къщи и луксозни апартаменти, на международно ниво? Смело може да се каже, че пазар на луксозни имоти в страната определено има и той е доста добре развит. Все повече заможни, образовани и млади българи търсят луксозните имоти, които ще паснат на мисленето им, начина на живот, нуждите от артистичен поглед или технологичен лукс. Да минималната работна заплата в страната е много ниска.

Възнагражденията в столицата са много по-различни от тези в останалите части на България. И все пак от доста време насам се обособи корпоративна ниша, която се нуждае от луксозни жилища. Обособиха се потребности на чуждестранни граждани посещаващи периодично страната ни и нуждаещи се от луксозни имоти. Появиха се значителен брой заможни предприемачи нуждаещи се от луксозни къщи за семействата си. Всички тези тенденции затвърдиха появата и развитието на сектора луксозни имоти днес.


Луксозни имоти на международно ниво от www.ues.bg

Луксозни къщи в Бояна могат да ви предложат много брокери на имоти. Луксозни апартаменти в центъра на столицата също се предлагат от много имотни компании. Но важното е, каква консултантска услуга ви предлага фирмата, защото персоналния луксозен имот за вас се намира на база консултантска далновидност и опит. Unique Estates създадоха и развиват пазара на луксозни имоти у нас. Благодарения на опита, който постоянно черпят от партньорствата си с реномирани компании в сектора, като Luxury Portfolio international, Christie’s и други – предлагат имотна консултация на най-високо ниво. Интересна информация има на блога им – Луксозни Имоти Блог.


Когато искате да инвестирате в недвижим имот търсите:


Добро местоположение;

Добри пътно-транспортни връзки и инфраструктура на района;

Добри възможности за развитие – за вас и децата ви;

Когато, обаче искате да направите имотна инвестиция в луксозни имоти, вие търсите много повече. Много повече от локация, много повече от гледка, много повече от сигурност и начини за придвижване. Търсите вашето собствено отражение в луксозната къща или апартамент, както и това на близките ви! Именно такава консултантска услуга ви предлагат професионалните консултанти на  Unique Estates. Затова намерете още днес луксозните си имоти заедно с тях!

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA