IKEA България и Пощенска банка предлагат кредитна карта

Картата е с 45 дни гратисен период

18:09, 17 Септември, 2011 0 коментара

Пощенска банка стартира предлагането на специална кредитна карта IKEA, с която може да се пазарува в магазина на мебелната верига у нас. Картата дава възможност за покупки веднага, без планиране на разходите и натоварване на семейния бюджет, казват от банката. IKEA в София отваря врати след броени дни – на 20 септември.

Условията по картата са промоционални, като няма такса за отпускане на кредит и годишна такса за обслужване. Клиентите заплащат единствено месечна такса от 2,50 лв. в случай, че са ползвали картата.

С картата могат да се правят покупки от IKEA с гратисен период до 45 дни, като в рамките на това време при пълно погасяване на сумата не се начислява лихва.

Банката предлага револвиращ кредит, което означава че погасените суми са отново на разположение на клиента при следващо пазаруване. Основният кредитен лимит е до 10 000 лв., като има възможност и за допълнителен лимит.

Покупки с картата ще могат да се правят и на равни месечни вноски, като периодът на изплащане може да бъде 3, 6, 9, 12, 18, 24 или 36 месеца, като той се определя в търговския обект на мебелната верига в момента на пазаруването.

При покупки над 100 лв. стойността на транзакцията може да бъде разсрочена на 3 или 6 равни месечни вноски в срок до 30 дни.

Магазинът на IKEA в София се намира на „Околовръстен път“ 126, като в него ще се предлагат на 7500 продукта за обзавеждане на дома. Каталозите на мебелната верига вече достигнаха до много потребители в София, Пловдив, Перник, Пазарджик и Кюстендил.

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA