И тази нощ в София бяха подпалени три автомобила

Акция „Бензин” търси извършителите на инцидентите с горящите автомобили

16:12, 05 Декември, 2011 0 коментара

Три автомобила бяха запалени през изминалата нощ в столицата. Този път опожарените автомобили са в квартал „Люлин” 9. Сигналът за инцидента е получен от полицията около полунощ, съобщи БНР.

Автомобилите са били паркирани пред блок 981 в столичния квартал „Люлин”. На мястото са били изпратени два противопожарни автомобила.Колите, които са запалени са автомобил и микробус Ford и един Fiat Punto.

С този палеж в последните седмици броят на опожарените автомобили в София стана 28. Най-много подпалени коли има в квартал  „Младост”. В МВР работят по версиите за подпалвач-пироман или застрахователни измами. Извършителите все още не е са заловени.

Беше обявено започването на акция „Бензин” за издирване на виновните за инцидентите в София. „Имаме разпореждане да спираме всичко, което се движи нощем – и коли, и пешеходци”, обясни участник в акцията, пише „Монитор”. На автомобилите задължително се проверяват багажниците за наличие на запалителна течност. Полицаите следят и дали в купето на колата не мирише на бензин.

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA