Хеликоптер на Лев Инс спаси пострадал при трудова злополука

За да бъде спасен пострадалият, застрахователната компания изпрати въздушната си линейка

11:07, 14 Юли, 2015 0 коментара

Хеликоптерът на застраховка „Активна грижа“ на застрахователна компания Лев Инс се включи в спасителна акция на тежко пострадал служител на завод за пластмаса в Гоце Делчев. 53-годишният А. П. е бил извикан от колегите си, за да настрои щанцоваща машина. По време на работа тя се е задействала изненадващо и е затиснала с челюстите си механика, като е прищипала първоначално лявата му ръка и рамото, след което главата и част от гръдния кош.

В следствие на тежкия инцидент мъжът е изгубил много кръв, има множество наранявания и сериозна черепно-мозъчна травма. Той е откаран в критично състояние в болницата в Гоце Делчев, където е бил реанимиран и поставен на апаратно дишане.

За да бъде спасен пострадалият, Лев Инс изпрати въздушната си линейка, както и медицински реанимобил, който транспортира пострадалия от хеликоптерната площадка в София до Института за спешна помощ „Пирогов“.

Хеликоптерът на застраховка „Активна грижа“ е оборудван с нужната медицинска техника и е в готовност да реагира при тежки инциденти след повикване на спешен тел. 0800 15 333.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA