ДЗИ с нов животозастрахователен продукт

Селект+ комбинира защита, спестяване и инвестиция

15:10, 05 Октомври, 2011 0 коментара

От октомври ДЗИ предлага  нова застраховка „Живот”. Продуктът се нарича „ДЗИ Селект+” и представлява комбинация между застрахователна защита, спестовен и инвестиционен елемент.

Продуктът се характеризира с гъвкави възможности: клиентът само може да определя степента на застрахователна защита и сумите, които да инвестира или спестява, предвидено е авансово теглене на суми и опции за промени през целия срок на договора, съобщават от ДЗИ.

Застрахователната сума, която се избира от клиента, не е обвързана със спестовния елемент от застраховката. Има възможност и за довнасяне на суми, чрез които се увеличава размера на спестовния фонд.

Предлагат се и допълнителни покрития по застраховката – злополука, временна нетрудоспособност, болничен престой и особено тежки заболявания.

Освен застрахователна защита и натрупване на спестовен фонд, застраховката предлага и възможност за участие в 5 инвестиционни фонда с различен рисков профил (консервативен, балансиран, динамичен и агресивен), управлявани от групата КВС.

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA