ДЗИ, Алианц и Армеец с награди „Застраховател на годината 2011”

Трите компании бяха отличени с вота на 1778 потребители в онлайн анкета

12:11, 18 Ноември, 2011 1 коментар

„ДЗИ - Общо застраховане” ЕАД, ЗАД „Армеец“ АД и ЗАД „Алианц България Живот” взеха награди в трите категории на първия конкурс „Застраховател на годината 2011“, организиран от Българската Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ) и Insurance.bg с партньорството на Българска асоциация на пострадали при катастрофи. Отличията бяха връчени на тържествена церемония в хотел Радисън, София.

Победителите бяха избрани чрез специална онлайн анкета, проведена в рамките на четири седмици, в която са гласували общо1778 уникални потребители, съобщиха организаторите на събитието.

„ДЗИ – Общо застраховане“ ЕАД получи наградата в категорията „Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения с 354 гласа. „Щастлив съм, че нашата компания получава това отличие, както и благодарствена грамота за добрите ни отношения, защото това е признание от нашите партньори за всекидневната ни работа и положителна оценка на компанията за това, че вървим в правилната посока, съчетавайки традиция и иновативност”, каза Недялко Чандъров, председател на УС и главен изпълнителен директор на ДЗИ.

ЗАД „Армеец“ АД спечели наградата за „Застраховател с най-добри продукти в Общото застраховане” с подкрепата на 456 гласа.

ЗАД "Алианц България Живот” пък беше отличена за „Застраховател с най-добри продукти в Животозастраховането” с 656 гласа. “Наградата е изключително ценна за нас, тъй като е доказателство, че с успешното развитие на предлаганите продукти и каналите за продажби ние отговаряме на потребностите на клиентите. Много сме горди с тази поредна награда, която не бихме могли да постигнем без усилията на целия екип на дружеството – от служителите до продажбените мрежи”, коментира Андрей Александров, изпълнителен директор на ЗАД "Алианц България Живот”.

Организаторите на събитието обещаха, че наградите „Застраховател на годината”, ще се превърнат в ежегодна традиция, като се надяват това да допринесе за подобряване на качеството на обслужване на потребителите на застрахователни услуги в България.

Яна Вичева

Коментари

Браво, трябва да има такива награди, за да действат като коректив на застрахователните компании, защото все по-малко плащат! Честито на призьорите!!!
  • Показани 1

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA