Доверен сухопътен и морски транспорт на извънгабаритни товари от “Фламинго Шипинг”

“Фламинго Шипинг” изпълнява услуги по вода, сухопътен, железопътен и въздушен транспорт

16:02, 03 Февруари, 2017 0 коментара

Превозът по суша е най-удобен и разпространен. Този вид транспорт обикновено е по-достъпен, отколкото въздушният превоз, но пък е по-скъп от превоза по вода.

Търговското корабоплаване е от най-голямо значение за световната икономика, тъй като чрез него се превозват голяма част от извънгабаритни товари в международната търговия. За да се превозва по въздух и вода, е необходимо товарът да мине първо през сухопътен транспорт от склада до летището или пристанището и след това до неговото местоназначение. Въздушният транспорт пък се използва за стоки, които трябва да бъдат изпратени в по-кратък срок.

За транспортирането по суша на извънгабаритни товари и тежки колети се изискват специални знания и опит, които “Фламинго Шипинг” притежава. Извънгабаритни товари по шосе се организират и транспортират на територията на България и Европа.

Като водеща спедиторска фирма в осъществяването на транспорт на извънгабаритни товари „Фламинго“ подготвя всички необходими разрешителни за транспортиране по суша, съдействат при нужда от товаро-разтоварваща техника и при нужда от укрепване на товара, ще осигури за товарене превозно средство, изцяло съобразено с нуждите на превозвания товар. Ескорт по време на транспорта и съгласуваме с движението на товара по пътната мрежа с всички контролни органи са задължителни.

“Фламинго Шипинг” е лидер в с сферата на международен транспорт и превоз на извънгабаритни товари. Компанията съумява да оправдае изискванията на различните сфери в леката и тежка индустрия. Винаги се стреми да предостави иновативен, качествен и гъвкав подход към всеки един товар и да постига най-оптимални решения, съобразени с многобройните фактори в транспортния бранш.

Базирайки се на своята подготовка и професионализъм, екипът на Фламинго се ангажира да отговори изцяло на изискванията на своите клиенти за надежден партньор в организирането на извънгабаритен транспорт.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA