Дигитално застраховане – лесно и забавно

Технологичният напредък обхваща все по-голям спектър от живота ни

04:05, 03 Май, 2023 0 коментара

Технологичният напредък обхваща все по-голям спектър от живота ни и поредното доказателство за това е една нова стъпка в дигитализация, която е обвързана с дистанционната покупка на застрахователни продукти, чрез приложения от различните компании. За телефонни устройства и таблети, спрямо операционните системи, могат да бъдат изтеглени от Android, iPhone, Blackberry. С едно такова приложение можете да сключвате краткосрочни застраховки като гражданска отговорност”, „транзит”, „травел”, „екстремни спортове”, „имущество”, цялостно да управлявате Вашия автомобил - застраховки, винетки, паркиране, щети, глоби, нарушения на пътя, технически прегледи, следене на разходи и много други. Можете също така бързо и лесно да получавате информация, свързана с валидността на застраховките. С приложение за дигитално застраховане може всеки да закупи нужния застрахователен продукт без посещение на офис или чрез среща с агент, което ви дава свобода и спестява време. Ако досега не сте знаели, че има компании, които предлагат такова приложение, то сега имате възможност да се възползвате.

Дигиталното застраховане чрез приложение е лесно, спестява вашето време и е дори забавно. Освен с такова приложение може да се сдобиете и с приложение за забавление и различни игри. Ако предпочитанията ви са с свързани с бетинг игрите, предлагат се приложения за мобилни устройства. Специфичните апликации на букмейкърите задоволяват нуждите на потребителите за вълнуваща игра.  Но приложението на efbet се откроява, защото предлага страхотен избор спортни залози и казино игри на живо. Efbet е лицензиран сайт и предлага една различна игра чрез efbet приложение, заредено с различни спортове и първенства, турнири и състезания от България и света. Приложението е безплатно и може да се изтегли бързо на вашия телефон. И след това може да се насладите на футболни прогнози, новини, залози, бонуси, да играете и да се забавлявате.

Предимствата на efbet приложението, за навършилите 18 години, са много: лесна регистрация, богат избор спортове, спортни срещи и събития, награди и бонуси, известия, за помощ и казуси 24/7 връзка със съпорта, лимитиране на залози/депозити, кеш Аут. Приложението може да свалите чрез сканиране на QR код, в десктоп версията, или от иконката на Android OS, след това следвайте инструкциите. При някои мобилни устройства се налага да разрешите непознатите източници. Версия за efbet app, която е нужна е след 4.1 и поне 3 MB памет. За Apple устройства, можете да я изтеглите от App Store. Важно нещо, което да имате предвид е, че източникът е “Eurofootball Limited”. Efbet приложението е безплатна и удобна апликация, която ви дава хиляди възможности за забавление.

Ако нямате регистрация, можете да си направите лесно и бързо. Независимо дали сте с iPhone или Android, можете да се възползвате от всички функционалности на приложението и да се впуснете във незабравимото приключение в света на спорта и игрите. Получавате нужните за вас адреналин и реални предизвикателства. Бъдете разумни в инвестирането и залозите и не забравяйте, че игрите са преди всичко за забавление!

Във века на развитите технологии  всички ваши застраховки вече могат да бъдат в едно приложение. Дигиталното застраховане е вече факт и е лесно, удобно и дори забавно. Възможностите са много и предоставеният избор от компаниите улеснява организацията на вашето ежедневие и задължения. Бъдете от хората, които умно управляват ангажиментите си и могат да се възползват от повече свободно време.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA