Булбанк стартира продажби на мобилни устройства на Samsung

Целта е да се улеснят клиентите и да им бъдат предоставени максимален брой услуги с добавена стойност на едно място

15:07, 27 Юли, 2015 0 коментара

В клоновата мрежа на УниКредит Булбанк вече можем да се сдобием и с мобилни устройства на изплащане. След като в края на миналата година революционната промяна в модела на предлагане на банкови продукти позволи на клиентите да купуват автомобил директно от филиал на банката, сега това е възможно и за мобилни телефони, таблети и телевизори Samsung. Целта е да се улеснят клиентите и да им бъдат предоставени максимален брой услуги с добавена стойност на едно място.

Потребителите могат да закупят високотехнологичните джаджи през сайта на банката, с обаждане на центъра за обслужване на клиенти или при посещение на филиал на УниКредит Булбанк. Клиенти на банката поръчват таблет или смартфон на изплащане на преференциална цена без такси и комисиони за обслужване на кредита. Подаването на документи и тяхната обработка отнема средно 15 минути, а клиентът получава поръчката на посочен адрес в рамките на 5 дни.

Клиентите могат да разгледат актуалните предложения на УниКредит Булбанк на сайта https://smartbank.bg/.

Мобилните устройства на Samsung са напълно съвместими с обновената апликация за мобилно банкиране на банката Булбанк Мобайл. Тя интегрира една от последните иновации при смартфоните – защита с пръстов отпечатък. Така клиентите на Булбанк Мобайл имат още един инструмент за защита на своите средства във виртуалното пространство, чрез биометрични данни. В най-новата версия на приложението клиентът се идентифицира със запаметен пръстов отпечатък. За допълнителна сигурност, след като влезе в системата по този начин, той трябва да въведе и своя PIN код.

Мобилно банкиране в УниКредит Булбанк може да се използва и чрез таблети. Подобно на версията за смартфони, приложението Булбанк Мобайл е с подобрен, интуитивен интерфейс, адаптиран за работа с по-големите сензорни устройства. След активиране на апликацията, директно от мобилното устройство, клиентът може да следи актуална наличност и движение по банкови сметки, информация по дебитни и кредитни карти и кредити.

Оторизацията с пръстов отпечатък е хардуерна функция на най-съвременните модели смартфони. Тя позволява отключване на устройството или разпознаване  на собственика при използването на приложения. Опцията се активира от потребителите на Булбанк Мобайл от самата апликация.

През последната година УниКредит Булбанк разработи и внедри много иновации в своите алтернативни канали за банкиране. Новата версия на мобилното банкиране, базирана и на жестови команди, доведе до увеличаване на потребителите и трансакциите с над 100%. За удобство на клиента, той вече може чрез онлайн банкирането да сключи гражданска отговорност, да състави своя индивидуален план за спестяване, дори да закупи кола чрез банката. Така, онлайн заявките за банкови продукти и услуги нарастват с около 40% на годишна база. В същото време 70% от ежедневните операции клиентите извършват изцяло чрез алтернативните канали за банкиране – онлайн или на зоните за самообслужване.

Чрез онлайн банкирането си УниКредит Булбанк се стреми към максималната сигурност и удобство за своите клиенти. Банката непрекъснато печели отличия за постиженията си в сферата на иновациите и развитието на новите технологии. Услугата Cash M превод беше отличена за най-иновативен банков продукт за 2013 г. Наскоро УниКредит Булбанк спечели отличие за Най-добър банков продукт на 2014 г. за безконтактните карти V Pay Contactless. Банката е първата българска кредитна институция с отличие от европейския конкурс на Visa – награда за Цялостна стратегия за развитие на безконтактните плащания.

В края на миналата година онлайн инструментът „Твоят финансов съветник“ на УниКредит Булбанк спечели второ място в престижна класация за иновации, организирана от европейската финансова маркетинг асоциация Efma. „Твоят финансов съветник“ беше и единствената българска номинация в световната надпревара за най-иновативните проекти и инициативи за финансови услуги.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA