Бързи кредити! Или как да получите 3000 лв. за 2 часа

Има ситуации, в които да прибегнем към бързи кредити е по-добрият избор

16:01, 27 Януари, 2017 0 коментара

Оказва се, че лицензираните небанкови финансови институции предлагат по-добри и по-удобни условия, когато се нуждаем от пари веднага.
Да вземем за пример MicroCredit, чиято основна дейност е именно кредитоотдаване. Чрез услугата им CrediGo всеки с доказан доход може да кандидатства за кредит от 600 лв. до 3000 лв. Ако молбата ви бъде одобрена, желаната сума се озовава в сметката ви почти на мига. Целият процес отнема само няколко часа от кандидатстването до превода на парите по сметката ви. Голямо предимство е, че ако върнете заетото в рамките на 30 дни, не дължите никакви лихви. Тази форма на бързи кредити е практична, когато имате нужда от финансови постъпления веднага, но предварително знаете, че ще можете да ги върнете в кратък срок – за предпочитане по време на гратисния 30-дневен период. В останалите случаи вноските се разпределят равномерно в рамките на 6 до 18 месеца, а лихвата е фиксирана.
Бързите кредити не случайно се наричат „бързи“. Компании като MicroCredit работят с по-малко документи от банковите институции, което видимо скъсява целия процес. Можете да кандидатствате по телефона, на място в офис или под формата на онлайн кредити чрез сайта на фирмата. Щом заявката бъде получена, проверяват кредитната ви история на мига. Чиста ли е, одобряват ви незабавно. Разбирате веднага, като получавате SMS с взетото решение по вашия казус.
В днешно време наистина има моменти, в които не можете да чакате до заплата. Нямате и близък, към когото да се обърнете за финансова помощ. Може би крайният срок за плащане на сметките наближава. Може би се появяват еднократни ангажименти. Или имате желание за себеусъвършенстване – да посетите курс, конференция или семинар, за чиято такса не разполагате с пари в момента.
За такива е подобни случаи използвайте бързи кредити. Те са удобно и практично решение.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA