Авто услугите преминават онлайн

Все повече потребители използват интернет, за да изберат изгодни оферти за поддръжка на своята лека кола

22:12, 14 Декември, 2021 0 коментара

Услугите, свързани с ремонт и поддръжка на автомобила се пренасочват към интернет и сайтовете за групово пазаруване играят все по-важна роля в този процес. Все повече потребители използват този тип сайтове за да изберат изгодни оферти за поддръжка на своята лека кола. Това споделят пред MyInsurance.bg от популярния портал с оферти за колективно пазаруване Alldeals.bg.

Всеки знае, че българинът традиционно обича колата си, мисли за нея и е готов да инвестира в това тя да е поддържана, да изглежда добре и да функционира безупречно. В добавка все повече хора у нас се интересуват и от новите технологии, използват активно интернет и търсят изгодни оферти в мрежата, добавят от популярния сайт.

Затова и не е изненада, че уеб порталите за групово пазаруване поемат голяма част от този трафик и се превръщат в предпочитано място в интернет за търсене на оферти в сферата на автомобилите.

„Продуктовата категория с оферти за автомобили е една от най-бързо развиващите се в нашия сайт през последните месеци и очакваме тази тенденция да се засилва в бъдеще“ - споделят от онлайн проекта, който е сред най-динамичните сайтове в този сегмент.

Alldeals.bg представлява цялостен сайт с оферти за колективно пазаруване, който включва оферти във всички основни категории от продукти и услуги – забавления, почивки, спорт, красота, здраве, екстремни спортове, обучение и много други.

В категорията за автомобили на уебсайта могат да бъдат намерени разнообранзи оферти за годишен технически преглед, сваляне, качване, монтаж и демонтаж на гуми, цялостна профилактика и зареждане на климатици, почистване на автомобилни салони, преглед и профилактика на спирачната система и цялата механизация, монтаж на парктроник, полиране на фарове и много други оферти.

В добавка в сайта могат да бъдат открити и редица оферти за почивки и други туристически услуги, което позволява на потребителите да се сдобият от едно място с всичко за своята лека кола и за своята ваканция едновременно. Без да се налага да обикалят много на брой сайтове.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA