Армеец е официален застраховател на автомобилното изложение Grand Auto

На събитието ще има тест драйв и изложба на ретро автомобили

12:09, 08 Септември, 2011 0 коментара

ЗАД „Армеец” е официален застраховател на автомобилното изложение Grand Auto, което ще се проведе от 8 до 14 септември в Grand Mall Варна. За периода на изложението дружеството предлага преференциални условия по застраховката „Каско”.

В изложението ще вземат участие всички водещи автомобилни компании, съобщават организаторите на Grand Auto. Предвиден е и тест драйв, както и изложба на ретро автомобили. Входът е безплатен.

Промоционалните цени по застраховката „Каско” на „Армеец” са валидни за нови леки и товарни автомобили, които са закупени или договорени за закупуване от 8 до 14 септември включително и при дата на доставка до 30 октомври 2011 г. Преференциалните тарифи се предлагат при сключена застраховка „Гражданска отговорност” за съответното МПС.

Застраховката „Каско” на „Армеец” е сред предпочитаните продукти на пазара. По данни на КФН за първите шест месеца от 2011 г. компанията има премиен приход от близо 37,6 млн. лв. и с пазарен дял от 17% заема първото място при този вид застраховки.

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA