30 ученици и учители участваха в обучението на КФН

ВУЗФ учреди нови стипендии за участниците в програмата

11:07, 11 Юли, 2011 0 коментара

С церемония по раздаване на удостоверения на 30-те ученици и учители приключи деветото обучение по образователната програма „Небанков финансов сектор в България” в края на миналата седмица. Както по-рано съобщи MyInsurance, организатори на събитието са Комисията за финансов надзор, Министерството на образованието, младежта и науката и Фондация „Атанас Буров”. От началото на образователната програма до момента през обучението са преминали над 200 ученици.

„Вярваме, че тази инициатива е важна и полезна за участниците не само със знанията и опита, които те придобиват, но и с възможностите, които се очертават пред младите хора за тяхната бъдеща професионална реализация”, изтъкна г-жа Антония Гинева, член на КФН. Тя и председателят на УС на фондация „Атанас Буров” Виолина Маринова връчиха удостоверенията на участниците в обучението.

Президентът на Висшето училище по застраховане и финанси доц. Григорий Вазов също оцени положително инициативата и обяви учредяването на специални стипендии за участниците в деветото издание на програмата, в случай че станат студенти на ВУЗФ.

От началото на образователната програма до момента през обучението са преминали над 200 ученици.
 

грижа

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA