„Дженерали” ще покрие разходите по лечението на Мануела

Парите ще бъдат взети по застраховката „Гражданска отговорност” на Стависки, която възлиза на 1 млн. лв.

14:10, 24 Октомври, 2011 0 коментара

Мануела Горсова, която е в кома след тежката катастрофа, предизвикана от Максим Стависки, ще продължи лечението си с пари от застраховката „Гражданска отговорност” на състезателя по фигурно пързаляне, съобщи Стандарт.

Бащата на момичето Красимир Горсов и адвокатът по делото Христо Ботев обясниха пред TV7, че на среща между защитника и представители на „Дженерали” е договорено, че застрахователната компания ще покрие лечението на Мануела.

Това ще стане в рамките на премията за гражданска отговорност на Стависки, която възлиза на 1 млн. лв.

Договорката е да се подпише споразумение за конкретни периоди от време. Предстои да се уточнят параметрите с лекарите на Мануела и с медицинските консултанти на застрахователя, както и да се определи конкретна сума, която ще се изплаща авансово, а след това ще се оправдава със съответните документи.

Мануела пострада при тежка катастрофа през август 2007 г, когато автомобилът на Стависки се удари в колата, в която се е возело момичето. Катастрофата стана на десен завой в района на река Ропотамо. При инцидента Стависки е управлявал джипа си „Хамър” след употреба на алкохол.

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA