Жълти дрехи - с какво да съчетаваме

Във всеки случай, оригиналността няма да ви липсва

14:09, 20 Септември, 2017 0 коментара

Жълтите и нюанси представляват смях, забавление, радост, свобода и мир. В Китай този цвят се смята за свещен, защото представлява началото на женското подсъзнание. Хората, които предпочитат да носят дрехи в нюанси на жълто, като правило, са приключенски, енергичен и жизнерадостни хора.
Човек, който носи жълто може умело се скрие от проблемите и неуспехите. Въпреки това, любовта към жълтите неща не прекалява, защото изобилието може да бъде много уморително. Ето защо е необходимо да се разбере какво и как да се съчетае в дрехи в жълто.
Този цвят има доста широка палитра от нюанси: бледожълт, горчица, пясък, вар, злато и др. http://fashioncolors.eu/drehi-etiket/кафяви-дънки.
Комбинирането под формата на жълти елементи, трябва да е спокойно, в нежни тонове и ярки и наситени цветове.
Монохромни комбинации
Този метод е комбинация от цветове, които се основава само на един основен цвят. С цялото си разнообразие от цветове, той е сред най-леките до най-интензивно тъмни. Жълта дреха в цвят лимон, портокал, мед може да бъде комбинирана с неутралната гама или със сходен на своя цвят.
Творческите личности имат възможност да съчетаят контрастни нюанси. Добър пример за това е: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/дълга-рокля-злати-тюркоаз.
Такива хора предпочитат да се обличат в контраст с жълтия цвят, например зелено и червено; жълто - с виолетов; синьо - с оранжево. Комбинирането на контрастни цветове и нюанси, можете бързо да даде динамиката на изображението, както и за привличане вниманието към неговата личност. Жълто заедно с лилаво създава образ с дълбочина и мистика. Като компонент виолетовото също може да е част от гардероба. Ако не сте подготвени психически за такива експерименти, опитайте да подчертаете образа на лилаво с чанта лилави чорапогащи малко фишу в лилаво или друг аксесоар. Във всеки случай, оригиналността няма да ви липсва!

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA