Залози на Шампионска лига в бет365

Всеки мач от Шампионска лига може да се залага и на живо в бет365

11:07, 12 Юли, 2017 0 коментара

Британският букмейкър Bet365 предлага за залози всички двубои от Шампионска лига. През лятото няма много официални мачове и всички играчи очакват с нетърпение началото на най-авторитетния клубен турнир в света, защото първите квалификационни кръгове стартират в края на месец юни и така има на какви интересни срещи да се правят залози. В Бет365 с много пазари може да намерите дори и мачовете от първи предварителен кръг в Шампионска лига. Тогава участват отбори от Малта, Сан Марино, Люксембург и Андора, но бет365 предлага голямо разнообразие от залози на тези срещи.

Още по-интересно става, когато стартират повечето отбори от втория квалификационен кръг. Тогава в бет365 има още повече срещи от турнира за залагане, защото се включват и шампионите на много европейски страни. През месец юли се играят много мачове от Шампионска лига, а и отборите вече са доста по-известни, така че играчите в Бет365 могат да са доволни, защото имат възможността да направят своите залози на Шампионска лига. Срещите предлагат всички опции като краен победител, азиатски хендикап, брой голове и т.н.
Всеки мач от Шампионска лига може да се залага и на живо в бет365. Независимо дали става дума за двубой от първия квалификационен кръг или за мач от плейофите. Щом имате bet365 регистрация, вие можете да пуснете залог на тези срещи. След началото на мача от Шампионска лига ще го видите в раздел на живо. Дори срещата се добавя пет минути преди нейното начало и може от там да направите своите залози, а не да влизате в раздел Шампионска лига в спортните залози.

В Bet365 има и много дългосрочни залози на Шампионска лига. Разбира се преди началото на груповата фаза, което е същината на турнира, може да направите залог на краен победител. Мислите, че тази година Барселона ще спечели надпреварата? Възползвайте се от високите коефициенти в бет365 и направете своя залог. Също така, за груповата фаза може да се правят залози кои отбори ще се класират на фазата на директните елиминации или кой отбор ще спечели своята група. Дори може да прогнозирате точни позиции на класиране на 1/8-финалистите. Наистина в бет365 ще намерите много интересни залози на Шампионска лига, а за големите мачове в турнира букмейкърът прави и специални оферти като дава безплатни залози.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA