За проблема с отключването на секретни брави

Най-евтините брави са много незащитени

09:03, 21 Март, 2018 0 коментара

Секретните прави са популярни и доста купувани на пазара. Разнообразието от видовете им е огромно, но за сметка на това доста от тях са ненадеждни и недотам здрави. Най-евтините брави, които съответно са и нисък клас, от секретен тип, всъщност са много незащитени. Правило ли ви е впечатление на някоя врата как патронът стърчи поне няколко сантиметра? Точно този случай е най-уязвим и лесен за обир. Въпреки, че проблемът не е на дневен ред и не се случва често, не бива да бъде подминаван с лека ръка.


Не са малко случаите и когато при такъв патрон самите собственици го чупят, без да искат докато отключват. Ако това по неволя се случи, то отключването на дома е възможно по два начина. Първият може да стане много лесно, но бравата се разрушава и се налага да бъде сменена. Вторият, при който искате да запазите бравата здрава, е по-сложен, тъй като обезателно се налага да повикате ключар. И първият и вторият вариант не са приятни за собствениците.


Поради тази причина вече се предлага и услуга за отключване на секретни брави. При нея специалистите могат да ви помогнат в ситуацията, която описахме (счупен ключ) или тогава, когато сте загубили вашия, или е откраднат. Когато вратата е отключена се прави бърза консултация на щетите и се преценява дали занапред те биха създавали проблем, ако да, как да бъде предотвратен.


Ключарите, които отключват секретни брави ,извършват манипулацията толкова бързо, колкото всяка друга и пристигат на адреса ви по възможно най-бързия начин (обичайно за 30 мин., ако сте в града).  Те обичайно имат немалък опит в областта и са наясно какъв точно и вашият случай и как е най-удачно да реагират.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA