Все повече клиенти на Лидл се информират онлайн за промоции на компанията

В сайта promobroshura.com може да бъде открита и най-новата Лидл Брошура

15:02, 05 Февруари, 2018 0 коментара

Все повече клиенти на една от водещите търговски вериги за бързооборотни стоки – Лидл – се информират в интернет пространството за актуалните промоции на компанията. И много от тях предпочитат да правят това през специализирания сайт за публикуване на брошури и промоции
promobroshura.com.

Уеб проектът е наистина уникален у нас. Той е позиционира като онлайн мястото, събиращо всички най-узгодни оферти в България. Сайтът включва богато разнообразие от брошури на водещи български ритейл търговци и онлайн магазини, събирайки на едно място всички актуални промоции. И улеснявайки по този начин клиентите си в търсенето на промоционални предложения и изгодни цени.

В сайта promobroshura.com може да бъде открита и най-новата Лидл Брошура, която включва най-актуалните предложения на веригата за бързооборотни стоки и редига изгодни промоции от нея.

Припомняме, ви, че веригата навлезе на българския пазар през 2010 г. с грандиозно откриване на 14 магазина едновременно – в градовете София, Пловдив, Варна, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Кърджали, Петрич, Монтана, Ловеч и Габрово. Още от тогава тя се наложи със своята политика да предлага достъпно качество, достигайки изключително ниски ценови нива при някои категории продукти.

Брошурата на компанията се отличава с изключително разнообразие от продукти. В нея има както множество местни, млечни и тествени хранителни стоки – наденички, филета, мляко, сирена и кашкавали, консервирани храни, така и готови пици и други ястия, улесняващи домакините при приготвяне. В добавка към тях можете да откриете сокове, сайдери и множество други напитки.

В брошурата обаче има и богато разнообразие от дамско, мъжко и детско облекло, както и промоции като тази за тениски за момчета и момичета на много ниски цени - „Модата на Радостта“ и други любопитни и изгодни инициативи. Рокли, панталони, сутиени и друго дамско и мъжко бельо също могат да бъдат открити на много изгодни цени в новата Лидл Брошура.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA