В празничния декември българинът успява да спестява

TBI bank чрез депозит „Привилегия“ гарантира на клиентите си 12-месечна фиксирана лихва

10:01, 19 Януари, 2016 0 коментара

И в празничния месец декември българинът успява да отделя средства и да спестява. Това става ясно от анализ на TBI bank за новооткритите депозити на клиенти на банката. Общият обем новооткрити депозити през декември 2015 г. спрямо година по-рано в  TBI bank нарастват с 40% до малко над 33.3 млн. лв.


Предпочитаната валута за спестяване традиционно е лева – 62% от новооткритите депозити през изминалия месец. През цялата 2015 г. в сравнение с предходната година обемът на депозитите в TBI bank  се запазва до малко над 99 млн. лв.

„Като една от най-ефективните банки на пазара, се гордеем с доверието на над 1 млн. клиенти. За тях и за всички нови клиенти през 2016 г. ще продължим да се грижим с бързина в обслужването и гъвкави продукти“, каза Цветан Петринин, изпълнителен директор на TBI bank.


TBI bank чрез депозит „Привилегия“ гарантира на клиентите си 12-месечна фиксирана лихва. Спестяванията в банката са без такса за откриване и закриване, без месечна такса за поддръжка на сметката, както и без такса за внасяне и теглене на пари в брой на каса.


За удобство на клиентите през целия срок на депозита, открит в TBI bank, може да се довнася без такса. По този начин управлението на спестяванията е лесно и бързо.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA