Тренировъчна Школа ефективно производство и реинженеринг

Какво да очаквате от обучението

15:02, 12 Февруари, 2018 0 коментара

Понякога възможните решения на даден проблем, свързан с производството, могат да бъдат няколко, но как да разберете кое от всички ще е най-правилното? В случай, че работите като Началник смяна/цех или Мениджър производство - то днешната ни публикация ще ви бъде от полза в няколко направления. Предстои да ви запознаем с организираната Тренировъчна Школа ефективно производство и реинженеринг от supplychain, а също и с това как тя може да ви помогне да оптимизирате работата си.


Теоретичните знания разбира се винаги са били в помощ на онези, които държат да са истински професионалисти. За да бъдете обаче действително добър в това, с което се занимавате - Тренировъчната школа ефективно производство и реинженеринг ви предлага едно ориентирано по-практически обучение. С негова помощ не само ще обогатите познанията в дейността си, но ще се сдобиете и с нови компетенции като цяло за различните позиции, свързани с ефективното производство. Това би ви било от голяма полза, в случай, че решите да изкачите стъпалата нагоре по кариерната стълбица. Също така ще ви помогне да усвоите и някои неподозирани тънкости при изпълнението на ежедневните ви задължения на работното място.

Какво да очаквате от организираното обучение?


Най-общо тази тренировъчна школа по ефективно производство и реинженеринг  се състои от три взаимосвързани модула. Всеки един от тях надгражда предходния, като обогатява не само знанията, но и уменията ви. Може да очаквате разискването на различни казуси от работната действителност, както и провеждането на полезни консултации по време на занятията. По-интересното в случая е, че бихте могли да се уверите в практическата полезност на всяка лекция веднага след края й. Посредством задачи, с които ще трябва да се справите сами бихте могли да тествате наученото и да приложите на практика компетенциите, които сте придобили след всеки урок. Ако сме успели да провокираме интереса ви - повече подробна информация за тази Тренировъчна школа ефективно производство и реинженеринг  може да откриете на supplychain.bg.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA