Тази нощ отново горяха автомобили – този път в Студентски град

Има един задържан за палежите в неделя срещу понеделник

16:12, 14 Декември, 2011 0 коментара

Нови три автомобила бяха запалени на платен паркинг в столичния квартал „Студентски град” снощи. Сигналът е подаден в 19:35 часа, предава агенция фокус.

По думите на старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР първо е била запалена една кола на паркинга, а другите две са се запалили от нея.

Криминално проявеният В.Н. с прякор Куката беше задържан за три палежа на коли на територията на Трето РПУ в София, извършени в нощта на неделя срещу понеделник.

„При палежите на 11 срещу 12 декември в района на Трето РПУ имаше три запалени автомобила. Сигналът е получен около 03:22 часа. В близост до пожарите, минути след подаването на сигнала, е задържано едно лице, с инициали В.Н., с прякор Куката, на 33 години, от София, криминално проявен за кражби, наркотици, управление на МПС след употреба на алкохол. Има условна присъда от 2004 г. за кражби”, каза старши комисар Валери Йорданов. Работи за установяване на други лица, които са негови съучастници.

За последните два месеца в София бяха запалени 39 автомобила, след като почти всеки ден имаше инциденти със запалени коли.

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA