Спедиция и транспорт за цяла Eвропа

Фирмата е сред най-старите български доставчици на услуги по спефиция и логистика

18:02, 18 Февруари, 2016 0 коментара

Транспортирането на пратка или товар от България до друга европейска страна в много случаи може да се окаже изпълнено с рискове или най-малкото досадно начинание. За да бъде изпълнена задачата по най-добрия начин, предварително трябва да проучим регулациите в страната, до която изпращаме товара, както и да изберем най-изгодния маршрут и услуга до избраната дестинация.

За незапознатите със законодателството в съответната страна в Европа, задачата може да се окаже непосилно предизвикателство или поне да им изгуби много време. Често, обръщайки се за помощ към частни лица, рискуваме да заплатим в пъти по-скъпо за транспорта и дори поемаме риска пратката да се изгуби или повреди.

Едно разумно решение на проблема е да потърсим услугите на специализирана фирма за спедиция и логистика, каквато е ИА ТРАНС ЕООД. Нейният екип от спедитори и консултанти може да осигури пълния набор от информация относно договорите между страните, условията за транспортиране и как това да бъде извършено, без да се харчат допълнителни средства.

Една от причините клиентите да предпочитат ИА ТРАНС ЕООД, когато имат нужда от транспорт и спедиция, е високият професионализъм на нейните служители, който гарантира безпроблемен превоз и съхранение на всички товари. В добавка, достъпните цени също допринасят за популярността на фирмата.

Освен това тя разполага с високообемни бордови ремаркета и полуремаркета, както и с такива за превоз на опасни и хладилни товари. Всеки един от автомобилите се управлява от двама водачи, което гарантира сигурността на пратките и спазването на уговорения срок за доставка.

Фирмата е сред най-старите български доставчици на услуги по спефиция и логистика, а екипът й е един от най-опитните в този бранш у нас. Това й позволява да гарантира на своите клиенти наистина качествено обслужване и надеждност, което обаче не е за сметка на достъпната цена.
ИА Транс ЕООД  Ул.Трети Март 22, Казичене София, София 1532 http://www.iatrans.com

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA