Сосиете Женерал Експресбанк е най-активният участник на пазара на държавни ценни книжа

Почeтната грамота бе връчена от заместник-министъра на финансите Карина Караиванова

16:12, 29 Декември, 2015 0 коментара

Сосиете Женерал Експресбанк е най-активният участник на пазара на държавни ценни книжа (ДЦК) за сметка на своите клиенти за пета поредна година. Банката е закупила ДЦК в полза на клиенти в размер на 10,46% от целия пласиран обем на първичния пазар. Признанието се дължи най-вече на работата на отдел „Финансови пазари“ на банката, чиито служители успяват да обслужат и да сключат успешно над 3 500 сделки за 2015 година.

„Отличието на Министерството на финансите е поредното доказателство за това, че Сосиете Женерал Експресбанк поставя в центъра на своята дейност грижата за клиентите ни и техните финанси. Щастлив съм от поредното престижно признание за ефективната дейност на банката и нейните служители и същевременно благодарен на целия екип за усърдието, което полагат в работата. Нашият клиентски-ориентиран подход донесе редица признания на банката, както тази, така и предишни години. Ние ще продължаваме да следваме този подход, защото вярваме, че той лежи в основата на всеки устойчив и стабилен бизнес“, сподели Калоян Масларски, съръководител на отдел Финансови пазари на Сосиете Женерал Експресбанк.

Наградата за активното участие на пазара на ДЦК бе връчена на Сосиете Женерал Експресбанк от заместник-министъра на финансите Карина Караиванова по време на традиционната годишна среща на министерството с първичните дилъри на ДЦК.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA