Райфайзенбанк с единадесета поредна награда за отлично качество

Банката постига толкова висок резултат за първи път

08:08, 14 Август, 2015 0 коментара

За единадесета поредна година Райфайзенбанк (България) ЕАД бе отличена с наградата на Дойче Банк за отлично качество на платежните нареждания в евро за 2014 г. (Gold Euro Straight-Through Processing (STP) Excellence Award 2014).

Тази награда се присъжда за изключително високо качество на международните разплащания и за постигнат изключителен резултат - 100%. Банката постига толкова висок резултат за първи път и получава златната награда, като през предходните години резултатът й възлизаше на около 99.9%. 

Коефициентът /100% STP/ отразява дела на автоматично обработените преводи от общия брой преводи. Постигнатият резултат реално демонстрира високата автоматизация на направените преводи от Райфайзенбанк към Дойче Банк, при които не се налага ръчна намеса от страна на служители на Дойче Банк. По този начин се подобрява ефективността и не се допускат допълнителни разходи във връзка с ръчната обработка на платежните нареждания. В резултат, клиентите получават качествено и бързо обслужване без излишни допълнителни такси и без забавяне при изпълнението на техните платежни нареждания.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA