Промоция на кредити за малкия бизнес от Райфайзенбанк

Компаниите могат да заемат до 250 хил. евро

17:07, 13 Юли, 2011 0 коментара

Промоционални условия за обезпечени кредити с фиксирана лихва през първата година обявиха от Райфайзенбанк. Предложението е насочено към малките и средни предприятия и е валидно за искания, подадени до края на септември.

Фирмите могат да ползват финансирането както за инвестиционни цели, така и за оборотни нужди. Максималният срок за погасяване е до 15 години за инвестиционните кредити и до 5 години за оборотните. Изисква се кредитите да са обезпечени с недвижим имот. Максималната сума, която могат да заемат компаниите, е 250 хил. евро.

За кредити в евро фиксираната лихва за първата година е от 6.8% годишно, а за кредити в лева лихвеният процент е от 7%. За остатъчния период на кредита лихвата е плаваща и се определя на база на тримесечен ЮРИБОР плюс надбавка за кредити в евро (7.5% към 24 юни 2011 г.) и тримесечен СОФИБОР плюс надбавка за кредити в лева (8% към 24 юни 2011 г.).

На половина по-малка е и комисионата за управление – през първата година тя е в размер на 0.75%, което намалява първоначалните разходи по кредита, обясниха от банката.
 

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA