Офроуд емоции край Пловдив

Очаква се събитието да посетят между 7 и 10 хиляди души

12:08, 29 Август, 2010 0 коментара
Офроуд емоции край Пловдив

От 3 до 6 септември местността "Копривките" в прохладните Родопи край Пловдив ще е домакин на ARENA OFFROAD 2010 - най-мащабното мероприятие за любителите на екстремния автомобилен спорт за 2010 година. Атрактивният фест ще бъде домакин на още три грандиозни събития - "Трети национален офроуд събор", Международно офроуд състезание "Балкан Офроуд Маратон" и специализираното изложение Offroad&Outdoor. Мероприятието е официална част от културната програма на община Пловдив по случай празника на града и Съединението на България.

Традиционният офроуд събор се очаква отново да привлече хиляди фенове от цялата страна, както направи в предишните две издания - в Белоградчик и Приморско. Международният маратон ще прекоси България и Гърция между 4 и 11 септември, а изложението ще представи най-новите автомобили 4х4, мотоциклети, ATV, гуми, масла, части, аксесоари, дрехи, къмпинг и лайфстайл екипировки, ловно-рибарски принадлежности, автомобилна електроника (GPS, аудио-видео и др.), оборудване за офроуд, спорт, туризъм и какво ли още не.

Очаква се събитието да посетят между 7 и 10 хиляди души, за които са предвидени хотели, почивни бази и специално обособен къмпинг. За доброто настроение на всички ще бъдат изградени и специални зони за забавления, игри и томболи, сцена с музика на живо, мултимедия и детски забавления. Специална кетъринг фирма пък ще се грижи скарата и бирата никога да не свършват.

Дара Христова

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA