Нов продукт на Лев Инс комбинира пет застраховки в една полица

Покритието на риска „отговорност към трети лица” включва и причинени вреди от домашните любимци

17:09, 14 Септември, 2011 0 коментара

Комбинирана защита за дома и живеещите в него предлага новият застрахователен продукт на ЗК „Лев Инс” АД. Пакетът е кръстен „Мегапротект”, като с него клиентът получава 5 застраховки в една полица – недвижимо имущество, движимо имущество, злополука, помощ при пътуване и отговорност към трети лица.

Застраховката покрива рисковете във връзка с настъпване на пожар, природни бедствия, земетресение, вандализъм на дома и имуществото в него, като за движимото имущество е покрит и рискът „Кражба чрез взлом”.

В условията на застраховката е включено и покриването на разходите за временно настаняване в хотел или апартамент под наем на застрахованите, в случай че жилището е негодно за живеене, вследствие на пожар, природни бедствия или земетресение.

Полицата покрива и риска „отговорност към трети лица” за причинени имуществени и неимуществени вреди от застрахованите, включително и от домашните им любимци. Покритието обхваща също битови злополуки и внезапно заболяване при пътуване в чужбина.

Застрахователната сума се предлага в различни варианти - свободно избираема, в лева или евро. Предвидена възможност за разсрочено плащане на премията без утежняване.

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA