Най-голямата индустриална изложба на Балканите ще се проведе в София

Бизнес форум по време на събитието ще помага на участниците да разширят деловите си контакти

14:07, 12 Юли, 2011 0 коментара

В началото на следващата година, от 28 февруари до 2 март 2012 г., в Интер Експо Център ще се състои най-голямата индустриална изложба на Балканите, включваща шест бизнес тематики. Организатори на събитието са БТПП, Българска браншова камара “Машиностроене”, Агенция Булгарреклама и словенската организация ICM.

Новия формат на събитието обхваща областите машини, техника и технологии в отраслите на машиностроенето, металообработването и металургията (MACHTECH EXPO), автоматизация, мехатроника и роботика (IFAM), електроника, професионално оборудване и енергетика (INTRONIKA). Включени са браншовете за производство на пластмаси и каучук, химия и екология (PLAST), охраната и сигурността (SAFETY&SECURITY) и транспортът и логистиката (TRANSPORT&LOGISTICS). В тези сфери ще се представят утвърдени производители, доставчици и дистрибутори от десетки страни, обясниха организаторите.

По време на изложението ще се проведе и бизнес форум за професионални посетители, на който специалисти от различните области – инженери, проектанти, химици, технолози, предприемачи, мениджъри, инвеститори и др., ще представят своя потенциал и опит. Представянето на информация за новостите и тенденциите в различните браншове и възможностите за създаване на нови делови контакти са сред основните цели на събитието, съобщават още организаторите.
 

Яна Вичева

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA