Най-добрите марки лаптопи

HP ZBook са създадени, за да можете да разполагате със собствена работна станция

14:09, 29 Септември, 2017 0 коментара

Когато става въпрос за качествена и надеждна техника, която да си струва парите и да ви остави очаровани от начина, по който функционира, Hewlett Packard определено влизат в класацията. Фирмата успешно и устойчиво се е наложила на световния пазар за компютърна техника и се е доказала като една от най-добрите марки в съвременните компютърни технологии.
HP разполагат с огромно разнообразие от продукти, предназначени към различните потребители и разнообразието на техните интереси и възможности. Днес лаптопите HP са сред най-предпочитаните и се нареждат сред най-добрите марки лаптопи на пазара. От стандартния домашен лаптоп, през удобните ноутбуци, до мощните работни станции и геймърските лаптопи – HP покриват огромен мащаб от интереси и спрямо тях предоставят най-добрите технически характеристики, които потребителят може да желае.
Лаптопите HP ZBook представляват мощни ултрабуци, които можете да подложите на усилена, тежка и продължителна работа и да сте уверени в тяхната издръжливост. Тези устройства са подлагани на огромни натоварвания и са тествани в екстремни условия. Лаптопите HP ZBook целят да ви осигурят надеждност и сигурност на работа където и да сте. Снабдени са с мощни графични карти и най-новите Intel процесори. Въпреки тънкия си дизайн, този вид лаптопи HP предоставят безпрецедентни нива на мощност и графична способност.
HP ZBook са създадени, за да можете да разполагате със собствена работна станция навсякъде където ходите. Макар и да предоставят отлични технически характеристики, техните тегло и размер са съобразени така, че да могат да бъдат пренасяни безпроблемно. Средното тегло на един лаптоп HP ZBook e около 1.90-3 кг.
Батерията издържа дълги часове на интензивна работа и се зарежда изключително бързо.
Лаптопите HP ZBook са създадени за професионалисти. Те са мощни, мобилни, бързи и устойчиви на удари и климатични особености. Всеки от моделите е придружен с тригодишна гаранция за качество и надеждност плюс опция за удължаване на гаранцията с още 12 месеца. По този начин можете да се чувствате уверени, че правите успешна инвестиция със закупуването на своя компютър.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA