Макс телеком пуска промоция на 4G мобилен интернет

Услугата се предлага със СИМ карта

09:12, 08 Декември, 2015 0 коментара

Мобилният телекомуникационен оператор Макс телеком обяви, че пуска в промоция абонаментен план Unlimited + 60 с неограничен 4G LTE мобилeн интернет трафик и с 60 000 MB включени месечно на максимална скорост (до 75/25 Mbps сваляне/качване). Услугата се предлага със СИМ карта от Макс телеком и 4G LTE устройство за достъп по избор, като потребителите могат да избират измежду USB модем, мобилен WiFi рутер (т.нар. бисквитка) или десктоп рутер. Условията на Unlimited+ 60 са валидни също така при ползване и с всички съвместими 4G телефони и таблети. Промоционалната цена е 21,90 лв. на месец при сключване на 2-годишен договор, или с 31.35% по-ниска от регулярната цена. Офертата е валидна от днес до 5 януари 2016 г., или до изчерпване на количествата на предлаганите устройства.

Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс телеком, споделя: „Промоционалното ни предложение е за тези, които водят динамичен живот, постоянно работят или общуват в интернет пространството, имат необходимост от качествен и бърз мобилен интернет, без да се притесняват за използвания трафик“.

Потребителите могат да се възползват от услугата на Mакс телеком, като я заявят през сайта на компанията www.maxtelecom.bg, чрез позвъняване на 0999 111 или в търговските обекти на компанията в страната.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA