Кредит само срещу лична карта? Възможно е!

Вижте предложенията на Smilecredit.bg

12:01, 25 Януари, 2017 2 коментара

Чували ли сте за кредит лична карта? А имате ли нужда спешно от пари? Ако не сте запознати с предназначението на бързите кредити, както и дали сте подходящи кандидати за този тип финансиране, продължете да четете нaдолу.

“Кредит” в икономиката означава осигуряването на финанси и парични средства, при които една страна дава реални или виртуални парични средства на друга страна, която може да бъде физическо или юридическо лице. Кредитираното лице или фирма възстановява този "заем" в бъдещето с приложеното му олихвяване, тоест лихва дължима за периода на кредита.

Една финансова институция на име SmileCredit предлага услугата “кредит лична карта”, с помощта на която може да се сдобиете с желаната от Вас сума без дори да ставате от компютъра. Само за няколко минутки в интернет, Вие може да заявите паричен превод по Вашата сметка. Тези кредити са създадени основно, за да предоставят алтернатива за посрещане на ежемесечни задължения или непланирани разходи.

Разликата между банковите кредити и кредит лична карта е, че вторият е краткосрочен и за по-малка сума, която можете да се изплати веднага с получаването на следващо трудово възнаграждение.

В България пазарът е залят с предложения за бързо кредитиране. За Вашето спокойствие проучете компанията, преди да започнете работа с нея. Можете да разгледате сайтовете им, да потърсите информация в интернет, да си направите среща с техен служител или да разпитате приятели. Ако работите с утвърдени компании, вероятността да останете недоволни или неприятно изненадани отпада. 

Smilecredit.bg е уебсайтът на финансовата институция SmileCredit. Тя е небанкова структура, която предоставя кредити по иновативен начин, без такси и без досадни SMS-и. Освен това, фирмата цени личността и затова цялата информация за личните данни се съхранява стриктно и съобразно всички изисквания на закона. SmileCredit е онлайн, защото я е грижа за удобството на своите клиенти и дискретността при вземане на кредит.

Ins Editor 5

Коментари

Бързите заеми са страхотни, но банковите заеми са по-евтини!
Не знаех за тази опция. Благодаря ви за съвета!
  • Показани 2

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA