Компрометираните хостинг акаунти в СуперХостинг.БГ през последните две години са намалели с над 95 процента

Този успех е благодарение на политиката на компанията да открива и премахва напълно безплатно зловредния код

13:02, 02 Февруари, 2018 1 коментар

Българската хостинг компания СуперХостинг.БГ обяви, че компрометираните хостинг акаунти на нейни клиенти през последните две години са намалели с над 95 процента. Този успех е благодарение на политиката на компанията да открива и премахва напълно безплатно зловредния код от сайтовете на клиентите си. Тя вече предлага тази услуга като част от цялостните си усилия да защити клиентските сайтове от хакерски атаки. Благодарение на това, както и на внедрената от нея Система за сигурност, хостинг компанията разполага с чиста от зловреден код инфраструктура, която няма аналог на българския пазар.

„Безплатното почистване на атакуваните клиентски сайтове е нещо, което правят единици компании в света. То е част от стремежа ни да обхванем всички аспекти от тяхната защита. Вече повече от две години функционира системата за DDoS защита, както и нашата цялостна Система за сигурност, към която непрекъснато добавяме нови правила. Клиентите ни разполагат с пълноценен Backup Manager, с който лесно могат да създават резервни копия на сайтовете си, защитени са от т.нар. дистрибутирани Brute-Force атаки, грижим се също и за намаляването на изразходваните ресурси в следствие на злонамерен трафик. Всичко това превръща СуперХостинг.БГ в хостинг фирмата, предлагаща най-висока степен на сигурност на своите клиенти“ - посочва Любомир Русанов, управител на хостинг компанията.

Припомняме, че към момента нейната инфраструктура е изцяло защитена от DDoS атаки, а системата за сигурност SH Protect разпознава и блокира десетки хиляди злонамерени действия дневно. След нейното активиране случаите на хакнати уебсайтове са намаляли с над 95 процента. Предстои през тази година компанията да инвестира и в допълнителни защитни технологии за предпазване сайтовете на нейните клиенти.

Ins Editor 5

Коментари

Здравейте Имате ли нужда от спешен заем? Търсите ли кредитен кредитор? Или бизнес заем? Били ли сте някога отказвали заем от банката си или някоя финансова фирма? Ние предлагаме частни, търговски и лични заеми между $ 5,000 и $ 1,000,000, с много ниски годишни лихвени проценти до 3% в рамките на една година до 10 години погасяване. Свържете се с A-One Loan Limited незабавно за бърз заем. Ние сме онлайн 24 часа за вас. Имейл: aoneloanlimited@gmail.com Пълно име: Адрес за контакт: Държава: Сума, необходима като заем: Продължителност на кредита: Цел на заема: Професия: Секс: Възраст: Телефон: На Ваше разположение, Г-н Грант Питърсън Директор / MD Aone Loan Limited
  • Показани 1

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA