Каталозите на IKEA – от днес и у нас

IKEA отваря врати в София на 20 септември

16:09, 03 Септември, 2011 3 коментара

От 3 септември каталогът на мебелната верига IKEA ще се разпространява и в България. Каталози ще бъдат доставени с куриер в София, Пловдив, Перник, Пазарджик и Кюстендил, съобщават от компанията.

Първият магазин на IKEA в България ще бъде открит на 20 септември в София. Той се намира на „Околовръстен път“ 126.

Над 29 000 кв. м. площ, 7500 продукта за обзавеждане на дома, близо 1300 паркоместа, ресторант с 650 места и няколко детски къта ще предложи IKEA на клиентите си в България.

Магазинът в столицата ще бъде 326-тият обект на мебелната верига. Към момента IKEA разполага с търговски обекти в 38 страни по света. 

„Очакванията ни са да заемем дял от 10% на българския пазар и да привлечем поне 1,5 млн. посетители“, каза управителят на българския магазин Тео Муратид, цитиран от StroiMedia.bg.

Яна Вичева

Коментари

Ами те днес го откриха - пробно. Нищо особено очахвах повече. Обикновен мебелен магазин, като другите. Малко по голям,ю. Но си заслужава да се види. Иначе някои цени. Двуетажно легло 260 лв Отварачка за консерви 10 лв Плот за маса 35 - 45-70 лв зависи от размера. Огледало в рамка примерно 30см на 60 см - 19.99 лв Водна чаша бокал от стъкло 99 ст. На всякъде има надписи от сорта: Защо ви продаваме мебели, които сами да сглобявате? Защото по този начин не плащате за сглобяване и ви излиза по евтино!!! Да бе да. Някаква кутия от шперплат за дребни неща - 25 лв. Ако ми я сглобят те ще искат сигурно 35. А тя няма и 1 м2 шперплат в нея. Кафето след касите е 1.30 лв и си го правиш сам на машината да ти е по евтино.... А на касата си купуваш чашка за 1.30 в която си сипваш кафето. Е никой не те спира да си долееш ако искаш още в същата чашка.
Ще ги видим интересно ще е дали ще успеят да предложат хубави неща на ниски цени. По другите държави го правят някак си :) Определено интерес към тях има...
  • Показани 3

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA