Къде да се запиша на курсове за сертификат по Английски език?

Как да изберем подходящата езикова школа

10:08, 07 Август, 2020 0 коментара

Днес, когато целият свят е на един клик разстояние, няма как да не се съгласите, че английският език вече е може би най-използвания и универсален начин за комуникация. Сега, когато можем да следваме в чужбина или да работим в мултинационална компания, именно английският език е този, който се използва масово в почти всяка държава. Разбира се всеки от нас малко или много е изучавал английски език в училище, но съгласете се, че това далеч не е достатъчно за по-нататъшното ни професионално развитие. Най-малкото, за да получим мечтаната работа е нужно да имаме сертификат, а за целта трябва да изкараме отделен курс по английски.

В интернет пространството можете да намерите стотици предложения от знайни и незнайни фирми, които уверено ви гарантират, че ще ви издадат сертификат, признаван от голям брой училища, университети и компании в цял свят, но дали това е така в действителност?

Как да изберем подходящата езикова школа?

Ако се нуждаете от курсове за сертификати по Английски в София, то езикова школа Омега е тази, на която можете да се доверите!
Всъщност подготовката за този тип изпити може да започне от най-ранна възраст - още в средното училище, а в последствие да продължите с Саmbrіdgе Сеrtіfісаtе іn Аdvаnсеd Еnglіѕh или някои от останалите курсове за сертификати, които езикова школа Омега предлага - KET, PET, FCE, IELTS или TOEFL, в зависимост от конкретните си предпочитания и необходимост. Всички тези сертификати удостоверяват нивото ви, имат специфична приложимост и са признати от различни училища, университети и фирми в цял свят.

Защо да изберете сертификатите на езикова школа Омега?

Престижните езикови сертификати удостоверяват, че владеете английски на високо ниво и, както вече споменахме, са признати по цял свят от водещи институции в академичната и професионалната сфера. Това да вземете сертификат е постижение, от което ще се възползвате цял живот, защото именно този документ доказва, че вие имате нужните познания да живеете независимо в англоезична страна, да се обучавате на английски или да заемате висока позиция в международна компания.
Трябва да знаете, че подготовката за изпита за сертификат по Английски е обширна и обхваща основните типове комуникация: слушане, четене, писане и говорене. Освен това, Cambridge ще тества и вашите граматични и лексикални познания с различни езикови упражнения и трансформации. Всичко това означава, че след успешно полагане на изпита, вие можете да се чувствате уверени и да демонстрирате езиковите си умения във всяка ситуация.

Какви възможности дава FCE сертификата?

За да вземете сертификат за определено ниво, вие трябва да държите изпит, който е разработен специално за него. FCE например удостоверява, че владеете езика на достатъчно високо ниво, за да живеете в чужда държава и да се справяте с административни задачи. Фокусът на това ниво е върху умението да разбирате и да се изразявате гладко. Успешното взимане на FCE сертификат означава още, че вие можете да комуникирате ефективно лице в лице, нямате проблем да следите новинарски емисии и умеете да формирате логически аргумент на английски език.

Как протича изпитът за сертификат?

Самият изпит е на няколко нива, различни по трудност и продължава няколко часа, а за да го преминете успешно трябва да се подготвите сериозно. Това може да стане с помощта на езикова школа Омега, чийто специалисти ще ви препоръчат подходящата за вас форма и програма. Подготовката ви ще започне с тест за определяне на езиковото ви ниво, а след това курсовете по програмата ще ви преведат лесно и безпроблемно през всички нива, за да можете да натрупате стабилна база знания за полагане на изпита за нужния ви сертификат и получаване на добра оценка.

След като завършите курсовете за сертификати по Английски на езикова школа Омега, вие ще можете да комуникирате уверено и ще използвате езика с удоволствие. А това ще отвори пред вас множество пътища за сбъдване на мечтите ви за обучение и кариерно развитие извън страната.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA