Jet-Ops предлага поглед от високо над български и чуждестранни забележителности

Стартът на целодневния тур е от летище Лесново

16:07, 28 Юли, 2017 0 коментара

Поради огромния интерес, предизвикан от услугата на Jet-Ops през изминалата година, авиационната компания продължава да развива своята дейност, предлагайки панорамни обиколки над някои от най-големите местни забележителности, както и чартърни полети до големи градове в България и на Балканите. Услугата е насочена основно към хотели, големи корпорации, локални и интернационални туроператори, но и към всеки, който проявява интерес към въздушното приключение.

И тази година продължителността на полетите варира от 25 минути до целодневни турове. 25-минутният тур представлява поглед от високо над околностите на София и забележителности като язовир Искър и Панчарево, а полудневният тур включва полет над най-красивите български езера и планини.

Стартът на целодневния тур е от летище Лесново, лети се на височина от 1700 до 3000 метра с гледки над Панчаревското езеро, София, язовир Искър, Седемте Рилски езера, включва кацане в Белчин с обиколка на туристически забележителности и завършва с трансфер обратно към центъра на София. Други възможни дестинации са Бургас, Букурещ, Солун и други. Компанията осигурява безплатен трансфер от центъра на София до летище Лесново и обратно като комплимент към своите клиенти.

Jet-Ops Europe e основана в България през 2011 и разполага с екип от водещи специалисти в областта на авиационния мениджмънт и чартърните услуги. Главният пилот Петър Гетов започва кариерата си през 1984 в BG Air Force, а по-късно работи като инструктор. През последните години е част от екипа на Българска гражданска авиация. Капитан Гетов споделя, че работата за Jet-Ops му доставя огромно удоволствие и се гордее, че лети над красивите пейзажи на България, за да сподели емоцията с други хора.

Компанията е специализирана в провеждането на разнообразни чартърни полети, панорамни турове и допълнителни услуги като полети с удължено времетраене, персонализирани чартърни маршрути в гъвкави времеви рамки. В момента работят 16 сертифицирани професионалисти, готови да посрещнат изискванията и нуждите на своите клиенти в България.

Ins Editor 5

Публикувай нов коментар

Съдържанието на това поле е поверително и няма да бъде показвано публично.
Image CAPTCHA